Archive for декември 2023

Известување

Потсетување до сите кинолошки судии и приправници, Годишната судиска и приправничка чланарина со износ од 3000,00 денари, да се уплати најдоцна до 31.01.2024 година. Уплатите после овој рок нема да се прифаќаат, а со тоа, кинолошките кадри ги губат сите права да бидат делегати, да оценуваат, стажираат, […]

повеќе...

Известување

Почитувани, Ве известуваме дека во месец декември, ќе се изврши избор на најрофејно зрело и младо куче на Македонија и најтрофејно куче од автохтоните раси. На конкурсот можат да се пријават кучиња и нивни сопственици исклучиво од Македонија. Заинтересираните одгледувачи / сопственици потребно е електронски да поднесат […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com