Archive for април 2021

Известување

Се известува лицето Гоце Цветковски од Скопје, одгледувач на легло бр. 322 , заведено во КСМ 2018 год. од расата Американски Стафордски Териер, а преку кинолошкото друштво Ново Лисиче кој јавно ги продава своите родовници на веб страница за електронско огласување, ДА СЕ ЈАВИ во канцеларијата на […]

повеќе...

Известување

Ве известуваме дека испит за кинолошки судии ќе се одржи на 08 и 09.05.2021 год во просториите на КСМ. Кандидатите можат да се пријават за полагање на кинолошки испит, согласно Правилникот за полагање испити за кинолошки судии и приправници, со приложен пополнет формулар-пријава за полагање испит за […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com