Uncategorized

Известување

Ве известуваме дека испит за кинолошки судии ќе се одржи на 08 и 09.05.2021 год во просториите на КСМ.

Кандидатите можат да се пријават за полагање на кинолошки испит, согласно

Правилникот за полагање испити за кинолошки судии и приправници, со приложен пополнет формулар-пријава за полагање испит за кинолошки судија/приправник и уплата со износ од 3000,00 ден.

СС на КС

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com