Archive for јануари 2019

Кинолошка академија

Почитувани, Ве известуваме, дека на ден 15.02.2019 год (петок), во попладневните часови Кинолошки сојуз на РМ (КСМ), ќе одржи предавања – континуирана едукација на кинолошки судии и приправници. Како предавачи ќе бидат ангажирани: Проф.др.Владимир Петков, Денис Новак DVM, MRCVS и Горан Цветковиќ DVM, MBA. Темите на семинарот […]

повеќе...

Важно !

Почитувани, Се потсетуваат оние Кинолошки судиии кои што ја немаат подмирено годишната чланарина за 2019 год. дека рокот за уплата е заклучно со денешниот ден. Поздрав Претседател на СС на КСМ Перо Божиновски

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com