Објави

Кинолошка академија

Почитувани,

Ве известуваме, дека на ден 15.02.2019 год (петок), во попладневните часови
Кинолошки сојуз на РМ (КСМ), ќе одржи предавања – континуирана едукација на кинолошки судии и приправници.

Како предавачи ќе бидат ангажирани: Проф.др.Владимир Петков, Денис Новак DVM, MRCVS
и Горан Цветковиќ DVM, MBA.

Темите на семинарот се од областа на репродукција-размножување на кучињата, како и дисплазија на колковите и лактите.
Предавањата ќе се одржат во салата за репродукција, на факултетот за ветеринарна медицина.

За точното време, дополнително ќе бидете информирани.
Бројот на места е ограничен, затоа ве молиме, благовремено да се пријавите.
Сите посетители ќе добијат сертификати за учество.
Предавањето се одржува според предвидениот план за работа на СС на КСМ.

Благодарима на соработката.

Дописот е доставен до сите кинолошки судии и приправници, како и на веб страната на КСМ.

Претседател на СС на КСМ
Перо Божиновски
DVM,SPEC

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com