Uncategorized

Известување

Ве известуваме дека испит за кинолошки судии ќе се одржи на 08 и 09.05.2021 год во просториите на КСМ. Кандидатите можат да се пријават за полагање на кинолошки испит, согласно Правилникот за полагање испити за кинолошки судии и приправници, со приложен пополнет формулар-пријава за полагање испит за […]

повеќе...

Известување

Сите кои имаат исполнето услови за шампионати согласно стариот Правилник за сручна работа (до 20.12.2020), а се заинтересирани да извадат сертификати, да уплатат и поднесат барање најдоцна до 31.05.2021 год. СС на КСМ

повеќе...

Новогодишни празници

Почитувани, Кинолошки сојуз на Република Македонија ви ги честите новогодишните и божиќните празници и ви посакува здравје, среќа и успешна кинолошка година. Воедно ве известуваме дека КСМ нема да работи од 26.12.2016 до 15.01.2017 поради поврзување на новогодишните и божиќните празници и користење на годишен одмор. Кинолошки […]

повеќе...

Кинолошки викенд – 17 и 18.10.2015, Скопје

Кинолошки викенд – 17 и 18.10.2015, Скопје

Место на изложбата

повеќе...

Пријава

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com