Archive for март 2024

Известување

Почитувани, Согласно одлуката донесена на последниот состанок на СС, за одржување на еднодневен кинолошки семинар, ви ги испраќаме темите кои ќе бидат презентирани на истиот: 1. Кинолошка проценка и опис на главата кај кучињата – Проф. др. Панче Дамески, ДВМ 2. Пристап и методика на судење на […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com