Archive for март 2023

Известување

Почитувани, СС при КСМ го одреди првиот термин за полагање на испит за кинолошки судии и приправници. Испитот ќе се одржи на 10 и 11.06.2023 год, за местото на настанот дополнително ќе бидете известени. Кандидатите можат да се пријават за полагање на кинолошки испит согласно Правилникот за […]

повеќе...

Известување

На одржаното редовно изборно Собрание на КСМ, на 05.03.2023 год. во Крушево, на кое присуствуваа вкупно 55 делегати, од кои 39 делегати со право на глас и 9 членови на Извршниот одбор (вкупно 48 членови на Собранието со право на глас), истите ги усвоија и донесоа следните […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com