Archive for септември 2022

Известување

Почитувани, СС при КСМ го одреди вториот термин за полагање на испит за кинолошки судии и приправници. Вториот испитен рок е на 06.11.2022 год во 10 часот, во Природно научен музеј на град Скопје. Кандидатите можат да се пријават за полагање на кинолошки испит согласно Правилникот за […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com