Archive for август 2020

Почитувани излагачи, Пријавувањето за изложбата ЦАЦИБ Охрид, се врши преку официјалната веб страница на КСМ https://ksm.org.mk/?page_id=150&lang=en Доколку во рок од 24 часа не добиете повратен одговор дека Вашата пријава е примена, обратете се на нашиот официјален e -mail: karmkd@gmail.com

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com