Archive for мај 2020

Известување

Почитувани, Во прилог ви го проследуваме дописот од Претседателот на СС, Перо Божиновски. Azuriranje na podatoci za Odgleduvacnici Attachments Azuriranje na podatoci za Odgleduvacnici (136 kB)

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com