Archive for јануари 2020

Важно !

Почитувани, Сите заинтересирани сопственици чии кучиња станале шампиони во 2019 год. можат да аплицираат (најдоцна до 25.01.2020 год, после овој рок нема да се примаат документи), а за тоа се потребни следните документи: – Копија од шампионат (Национален млад и Национален зрел) – Копија од оценски листи, […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com