Archive for февруари 2019

Известување

Почитувани, СС на КСМ на својот состанок одржан на 22.02.2019 година во Скопје донесе одлука за одржување на испити за кинолошки судии.Поради веќе пријавените кандидати,ве информираме дека можете да се пријавите доколку ги исполнувате условите,најдоцна до 28.02.2019 година(Четврток). Комисијата ќе ги разгледа пристигнатите пријави ,утврди валидност и […]

повеќе...

Известување

Известување

Почитувани кинолози, почитувани пријатели кои сте вклучени во кинологијата, сакаме да Ве известиме дека на ден 21.02.2019 година, делегација од КСМ, предводена од Претседателот Јордан Христовски и членови на Извршниот одбор, Димитар Чугунцалиев и Виктор Алексовски, остварија посета на Кинолошкиот сојуз на Р. Србија, каде што беа […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com