Објави

Известување

Почитувани,
СС на КСМ на својот состанок одржан на 22.02.2019 година во Скопје донесе одлука за одржување на испити за кинолошки судии.Поради веќе пријавените кандидати,ве информираме дека можете да се пријавите доколку ги исполнувате условите,најдоцна до 28.02.2019 година(Четврток).

Комисијата ќе ги разгледа пристигнатите пријави ,утврди валидност и одреди точен термин време на полагање во зависност од бројот на кандидатите.

Со почит
Стручен Совет при КСМ

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com