Archive for април 2018

Соопштение

СС на КСМ, на состанокот одржан на 28.03.2018г. донесе одлука, традиционалната манифестација ШОУ НА ШАМПИОНИ да продолжи и во текот на оваа година. Затоа е потребно сите сопственици чии кучиња  во текот на 2018 година ќе се стекнат со назив МЛАД ШАМПИОН  или ШАМПИОН  НА МАКЕДОНИЈА, да […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com