Archive for декември 2016

Новогодишни празници

Почитувани, Кинолошки сојуз на Република Македонија ви ги честите новогодишните и божиќните празници и ви посакува здравје, среќа и успешна кинолошка година. Воедно ве известуваме дека КСМ нема да работи од 26.12.2016 до 15.01.2017 поради поврзување на новогодишните и божиќните празници и користење на годишен одмор. Кинолошки […]

повеќе...

ОДЛУКА За доделување ЦАЦ кандидатури

ОДЛУКА За доделување ЦАЦ кандидатури           Стручниот совет на Кинолошки сојуз на Република Македонија, на својот состанок одржан на ден 23.12.2016, донесе одлука за доделување ЦАЦ кандидатури на кучињата од расата Македонско овчарско куче – Караман. Одлуката ќе се спроведува на изложбите на кои ќе бидат пријавени […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com