Archive for септември 2015

Кинолошки викенд – 17 и 18.10.2015, Скопје

Кинолошки викенд – 17 и 18.10.2015, Скопје

Место на изложбата

повеќе...

Демант на објавена сторија каде се споменува Ротвајлер Клуб Скопје (испратен од Кинолошкиот клуб за Ротвајлер до Кинолошки сојуз на Република Македонија)

Почитувани Затекнати од сторијата „ Клубот за Раса Бернардинец „Трофеј“ – Прилеп обвинува за саботажа на нивната изложба“  на web порталот www.10bez10.com каде како оштетен се споменува Ротвајлер Клуб Скопје од Скопје, би сакале да објавиме ДЕМАНТ во сите точки каде се споменуваме како оштетени. Образложение: Нашата соработка со Клубот за Бернардинец […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com