Archive for август 2013

Известување

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија ве известува: До 26.08.2013, канцеларијата на КСМ ќе работи на организирање на Кинолошката недела во Охрид. Изработката на родовници без оглед на тоа кога се донесени, ќе се изработуваат после тој рок.   Претседател на Кинолошки сојуз на Република Македонија Сашо Пешев

повеќе...

Експортни родовници

ЕКСПОРТНИ РОДОВНИЦИ Нострификација на родовниците (вовед во македонска родовна книга) на кучињата купени во било која странска држава ќе се врши само на експортен родовник издаден од сојузот на државата каде што е купено кучето. Експортниот родовник мора да го има името, презимето и адресата на македонскиот […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com