Актуелно

Зимски кинолошки викенд – Форца 2017

Зимски кинолошки викенд – Форца 2017

Почитувани ве покануваме на последниот кинолошки хепенинг за оваа календарска година.Изложбата ќе се одржи во просториите на спортско рекреативниот центар Forza.

повеќе...

CACIB Маврово 08 – 09.09.2017

CACIB Маврово 08 – 09.09.2017
повеќе...

2xCACIB Пролетни изложби во Скопје

2xCACIB Пролетни изложби во Скопје

 

повеќе...

Советување за расата Шарпланинец

СОВЕТУВАЊЕ ЗА РАСА ШАРПЛАНИНЕЦ - 11 Март 2017 година, Скопје Кинолошкиот сојуз на Р.Македонија на ден 11.03.2017 година (сабота) организира СОВЕТУВАЊЕ ЗА ШАРПЛАНИНЕЦ. Советувањето ќе се одржи во салата Национал во хотелот Белви во Скопје со почеток во 17 и 30 часот. Овој стручен собир ќе се одржи […]

повеќе...

Испит за кинолошки судии

До Кандидати за полагање на испит за судии / приправници Почитувани, Стручниот совет Ве известува дека испитот за кинолошки судии и приправници е ќе се одржи на 9 Март 2017 год (четврток) со почеток во 10 часот и 30 минути во просториите на Кинолошки сојуз на Македонија. […]

повеќе...

Традиционални есенски кинолошки изложби

Традиционални есенски кинолошки изложби

Електронско пријавување

повеќе...

Ротвајлер клуб ве поканува на VI-th Macedonian Klub SIeger and I-st Royal Sieger

Ротвајлер клуб ве поканува на VI-th Macedonian Klub SIeger and I-st Royal Sieger

ПРИЈАВА

повеќе...

Кинолошки викенд на Охридско Езеро

Кинолошки викенд на Охридско Езеро

Application for booking 2016 Онлајн пријава Attachments Application for booking 2016 (32 kB)

повеќе...

Велигденска CACIB изложба – 30.04.2016 – Скопје

Велигденска CACIB изложба – 30.04.2016 – Скопје
повеќе...

In memoriam – Владимир Крстевски

In memoriam – Владимир Крстевски

На 29 Март 2016 година со голема жал се разделивме од нашиот истакнат и драг колега, кинолошкиот судија Владимир Крстевски, член на Стручен совет на Кинолошки сојуз на Република Македонија, човекот кој голем дел од својот живот го посвети за унапредување и развој на македонската кинологија, особено […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com