Објави

Bulgarian Breeders

Почитувани,

Согласно дописот од FCI од 01.01.2022 канцеларијата на КСМ не смее повеќе да издава родовници за одгледувачи од соседна Република Бугарија.

Со Почит
КСМ

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com