Објави

Известување

Почитувани,

Заради пријавување на изложба на кучиња со родовник од Германски шпиц во раса Померанец, СС при КСМ налага дека на изложба мора да се мерат кучињата од расата Померанец и секој Германски шпиц пријавен во класа на млади.
Истото важи и за расата Француски пудли.

Поздрав
СС при КСМ

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com