Објави

Шоу на Шампиони – продолжување на рок

Почитувани,

Во врска со одржувањето на Шоуто на Шампиони, рокот за пријавување  е продолжен и Ве молиме најдоцна до 29.01.2016 година да ги доставите оценските листи, дипломи и сите други потврди за освоени резултати на кучињата во текот на 2015 година. Шоу на Шампиони ќе се одржи во склоп на изложбите CACIB Скопје – 13 и 14 февруари 2016.

Условот за учество на Шоуто на Шампиони е кучето да има издадена потврда за титула Млад или Нацонален Шампион на Македонија во убавина најдоцна до 29.01.2016 година.

Документите со освоени резултати ве молиме да ги доставите на нашата е-маил адреса: karmkd@gmail.com

За сите дополнителни информации ќе бидете известени на официјалниот сајт на КСМ и на вашите електронски адреси.

 БОДОВНА ЛИСТА

Со почит,

Кинолошки сојуз на Република Македонија

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com