Archive for февруари 2020

Соопштение

Почитувани, Сите излагачи кои се пријавиле или планираат да земат учество на светската изложба во Мадрид, да се јават во канцеларијата на КСМ, како би ја знаеле бројката на заинтересирани излагачи како и заради можен организиран превоз за изложбата. Поздрав Канцеларија на КСМ

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com