Archive for декември 2019

Важно !

Почитувани, За време на новогодишните и божиќни празници, канцеларијата на КСМ нема да работи од 01.01.2020 год – 08.01.2020 год.

повеќе...

Одлука

Одлука на СС при КСМ донесена на 26.12.2019 год Сите кинолошки судии и приправници треба да уплатат чланарина со износ од 3000,00 денари, најдоцна до 31.01.2020 година. Уплатите после овој рок нема да се прифаќаат, а со тоа, кинолошките кадри ги губат сите права да бидат делегати, […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com