Archive for октомври 2019

Дисциплински мерки

Лицето Слободан Милошевски од Скопје, е суспендирано во период од 10 години почнувајќи од 15.07.2019 до 15.07.2029 година како: – Меѓународен и Национален кинолошки судија – суспендиран од сите кинолошки активности и учество во кинологијата како член, одгледувач, изложувач и водич на кучиња на кинолошки манифестации во […]

повеќе...

Важно!!

Почитувани, се известуваат сопствениците на кучиња кои се пријавуваат за изложби, задолжително да имаат пасош со соодветна вакцинација и микрочип. КСМ не носи одговорност за можни последици.

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com