Archive for август 2019

Согласност за користење на лични податоци

Почитувани, Се известуваат меѓународните (интернаионални) кинолошки судии дека од директориумот на FCI привремено е тргната листата на судии, а во склад со европското законодавство ‘’општи пропси за заштита на податоци’’. Поради тоа, се молат меѓународните судии на КСМ, кои сакаат да бидат повторно на страницата , да […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com