Archive for март 2019

Важно !

Извршниот одбор при Кинолошкиот сојуз на РМ донесе ОДЛУКА да пријави на легла до канцеларијата на КСМ, се доставуваат на 3 начина: – директно во канцеларијата на КСМ, во одредените приемни денови – препорачано – по поштa – по брза пошта Се донесе и ОДЛУКА за воведување […]

повеќе...

Работно време

Почитувани, согласно одлуката на ИО работното време на канцеларијата на КСМ за прием на странки ќе биде во вторник и четврток од 11:00 до 16:00 часот.Освен административните работи во тоа време ќе може да се сретнете со Претседателот,Потпретседателот или генералниот Секретар на КСМ за одредени прашања.

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com