Archive for ноември 2018

Соопштение

Почитувани,закажаното вонредно собрание за ден 28.11.2018 се одложува од страна на претседателот на КСМ поради комплетирањена сите правни недостатоци со цел непречено и легално одржување на собранието од страна на поднесокот на иницијаторите,детали може да се погледнат на секој од мејловите испратени до сите кинолошки друштва и […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com