Archive for октомври 2018

Шоу на Шампиони 2018

СС на КСМ ги известува сопствениците дека ШОУ НА ШАМПИОНИ за 2018 година ќе се одржи за време на февруарските ЦАЦИБ изложби во Скопје, 2019 година. Почитувани излагачи, учествувајте на предстојните изложби до крајот на годинава и собирајте поени за млад и зрел Шампион на Република Македонија. […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com