Archive for јануари 2018

ОДЛУКА ЗА ШОУ НА ШАМПИОНИ

Стручниот совет на КСМ на ден, 17.01.2018 год. донесе одлука за организирање на традиционалниот Кинолошки настан ШОУ НА ШАМПИОНИ кој што ќе се одржи во склоп на ЦАЦИБ изложбите Скопје 24-25.02.2018 год.Сите заинтересирани сопственици чии кучиња станале шампиони во 2017 год. можат да аплицираат (најдоцна до 10.02.2018 […]

повеќе...

Одлука за судиска и приправничка членарина

Почитувани На Состанокот на членовите на Стуричен Совет на КСМ, одржан на 10.11.2017 година. Донесена е одлука да краен датум за подмирување на судиската и приправничката членарина е 31.01.2018 година.Сумата според ценовникот изнесува 3000 денари.Напомена, доколку некои судии и приправници не добиле известување,ги замолуваме да се јават […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com