Archive for август 2017

Зимски кинолошки викенд – Форца 2017

Зимски кинолошки викенд – Форца 2017

Почитувани ве покануваме на последниот кинолошки хепенинг за оваа календарска година.Изложбата ќе се одржи во просториите на спортско рекреативниот центар Forza.

повеќе...

1 – 6 Септември 2017 6хCACIB – Асеновград

1 – 6 Септември 2017 6хCACIB – Асеновград Бугарската Републичка Кинолошка Федерација ве поканува на  6 Интернационални изложби – CACIB во Асеновград

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com