Archive for април 2017

Соопштение – Непожелна личност во македонската кинологија

Почитувани, Ве известуваме дека Милан Галиќ од Србија е непожелна личност или persona non grata во македонската кинологија. Со почит, Сашо Пешев Претседател на КСМ

повеќе...

Важно соопштение

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија се оградува и не ги поддржува кинолошките настани кои ќе бидат организирани од господинот Милан Галиќ од Србија, на територија на Република Македонија. Овие настани не се поддржани од стручните тела при Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, а со што се доведува […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com