Archive for октомври 2016

Внимание!!!

Почитувани, Би сакале да ви се извиниме за сите пристигнати меилови во последните неколку часа од страна на karmkd@gmail.com Нашиот меил беше хакиран и бројни спам пораки беа испратени до нашите контакти без наше знаење. Се извинуваме за непријатностите. ВЕ МОЛИМЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГО ТОЈ МЕИЛ!!! Ви благодариме […]

повеќе...

СВЕТСКИ ДЕН НА ЖИВОТНИТЕ

  Обележувањето на Светскиот ден на животните ги обединува движењата за благосостојба на животните во глобална смисла со цел да го направи светот подобро место за сите животни. Секој од нас може да направи разлика- заедно правиме промена! Мисија: да се подигне статусот на животните во однос […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com