Archive for септември 2016

СВЕТСКИ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ БЕСНИЛОТО

Светската здравствена организација го одреди 28 Септември за светски ден за борба против беснилото.  Одбележувањето отпочна во 2007 година, кога беа вклучени 74 земји, за  денес да бидат преку 125 . Датумот  е одреден во чест на  францускиот микробиолог Луј Пастер, кој ја развил првата вакцина против […]

повеќе...

Традиционални есенски кинолошки изложби

Традиционални есенски кинолошки изложби

Електронско пријавување

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com