Archive for март 2015

Известување за доставување на резултати за претстојното Шоу на Шампиони на ден 28.03.2015 година во Прилеп

Известување за доставување на резултати за претстојното Шоу на Шампиони на ден 28.03.2015 година во Прилеп. Почитувани,   Во врска со одржувањето на Шоуто на Шампиони на ден 28.03.2015 година во Прилеп, Ве молиме најдоцна до 25.03.2015 година да ги доставите оценските листи, дипломи и сите други […]

повеќе...

Известување по однос на одржување на редовно годишно собрание на КСМ 2015

Почитувани Кинолошки друштва и клубови, Ве известуваме дека редовното годишно Собрание на Кинолошки сојуз на Република Македонија кое што започна на ден 21.02.2015 година ќе продолжи на ден 14.03.2015 година. Во врска со тоа ве известуваме дека со самото отворање на собранието, собранието започна и делегатите не […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com