Archive for ноември 2014

Известување

Почитувани кинолози, канцеларијата на Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, со длабоко извинување ве известува дека поради преселба во нови простории нема да бидеме во можност да работиме на 27.11.2014. За сите дополнителни информации, ќе бидете известени. Ви благодариме за разбирањето

повеќе...

Известување

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, поради преселување во нови простории, нема да работи. Сите дополнителни информации ќе бидат објавени.    

повеќе...

Кинолошки сојуз на Република Македонија на Европската изложба во Брно – 2014

Кинолошки сојуз на Република Македонија на Европската изложба во Брно – 2014
повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com