Archive for октомври 2014

Известување за начинот на работа на канцеларијата на КСМ во периодот од 22 до 29.10.2014 година

Почитувани, Ве известуваме дека делегацијата на КСМ во периодот од 23 до 27.10.2014 година ќе учествува со штанд на КСМ на Европската изложба за сите раси на кучиња (23-26.10.) и на Генералното собрание на европската секција на ФЦИ-27.10.2014 во Брно, Чешка.   Од причина што Генералниот секретар […]

повеќе...

Претставник на Eukanuba World Challenge 2014 – Qualifying event

Комисијата за избор на македонски претставник на престојното Eukanuba World Challenge 2014 – Qualifying event, Ве известува дека избрано е кучето: KOROSFO SZEPE SERAFINA од расата Бернардинец, во сопственост на Горан Дојчиновски. Му посакуваме многу успех, а на сите останати им заблагодаруваме за учеството.

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com