Archive for септември 2014

Eukanuba World Challenge 2014 – Eвропски квалификации

И оваа година реномираната компанија P&G (Procter & Gamble) каде спаѓа и брендотот Еукануба  организира кинолошка манифестација  Eukanuba World Challenge. Манифестацијата  досега се одржуваше во САД а  оваа година се сели во Европа т.е. во Амстердам-Холандија (13-14 Декември). ,,Amsterdam winner show,, Организаторот  на оваа манифестација  достави допис […]

повеќе...

Кинолошки викенд во Скопје – 04.10-05.10.2014

Кинолошки викенд во Скопје – 04.10-05.10.2014

Онлајн пријава Информации за цени и судии Место на одржување Рокот за пријавување е продолжен до 30.09.2014 до полноќ!!! Attachments Information for judges and prices (414 kB)Information for judges and prices (410 kB)

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com