Archive for јули 2014

Кинолошка недела во Охрид – 28.08-31.08.2014

Кинолошка недела во Охрид – 28.08-31.08.2014

  Пријавување Место на одржување и сместување – Хотел Галеб, Струга Формулар за резервации Информации за цени и судии Attachments Application for booking (31 kB)Information for prices and judges (323 kB)Information for prices and judges (323 kB)Application for booking (34 kB)Information for prices and judges (324 kB)

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com