Archive for јуни 2014

Две меѓународни изложби за сите раси на кучиња – CACIB Mаврово – 19.07.2014 и CACIB Mаврово – 20.07.2014

Две меѓународни изложби за сите раси на кучиња – CACIB Mаврово – 19.07.2014 и CACIB Mаврово – 20.07.2014

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија и Кинолошкото друштво Скардус од Гостивар ве покануваат на 2хCACIB Маврово на 19 и 20 Јули, во с. Маврово, на спортските терени под Бистра. Последен рок за пријавување: 13.07.2014 Онлајн пријава Место на одржување Сместување- Хотел Срна Информации 2хCACIB Mаврово Дополнителни информации, […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com