Archive for декември 2013

Неработни денови

Канцеларијата на Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, поради користење на годишниот одмор нема да работи од 02 јануари 2014 до 20 јануари 2014.

повеќе...

Шоу на шампиони 2012

Шоу на шампиони 2012

   

повеќе...

Покана до кинолошки друштва и расови клубови

                                                                                                                       П О К А Н А       Почитувани, Кинолошкиот сојуз на Република Македонија по повод завршувањето на изложбената сезона, традиционално, по четврти пат ја организира завршната манифестација “Шоу на шампиони”. Со таа цел Ве покануваме, двајца претставници од вашето кинолошко друштво, односно расов клуб да присуствуваат […]

повеќе...

Шоу на Шампиони

По повод завршувањето на изложбената сезона, Кинолошкиот сојуз на Република Македонија ги поканува сите изложувачи чии кучиња поседуваат сертификат за Млад или Национален шампион во убавина на Македонија, да се пријават за учество на Шоу на Шампиони 2013. Учество на манифестацијата ќе земат оние кучиња со најмногу […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com