Archive for ноември 2013

Известување за испит

Почитувани, Ве известуваме дека во деновите 30.11. (сабота) и 01.12.(недела) 2013 година, Кинолошкиот сојуз на Република Македонија ќе организира полагање на испит за кинолошки судии и приправници. Ги известуваме сите кандидати за полагање на испитот за кинолошки судии и приправници кои ги исполнуваат условите за полагање на […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com