Archive for септември 2013

Септемвриски изложби

* На ден 14.09.2013 год. (сабота) Кинолошкото друштво “Ав-Ав” – Кичево ќе организира ревијална изложба на сите раси на кучиња. Изложбата ќе се одржи на терените од Правен факултет – Кичево (старо Дом на Арм). Покровител на изложбата е Кинилошко друштво “Ав-Ав” – Кичево, а со голем […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com