Archive for мај 2013

Кинолошка недела во Охрид

повеќе...

Кинолошка недела во Охрид

Кинолошка недела во Охрид
повеќе...

Известување!

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија ги повикува сите излагачи кои имаат пријавено кучиња за Светската изложба во Будимпешта да се јават во канцеларијата на сојузот најдоцна до 11.05.2013!

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com