Archive for април 2013

Кинолошки викенд во Скопје

Кинолошки викенд во Скопје

Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија ве поканува на 3ти и 4ти мај 2013 на терените на хотелот Белви во Скопје каде ќе се одржат една национална  (CAC) и една меѓународна (CACIB) изложба.

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com