Archive for февруари 2013

Советување за Шарпланинец

Советување за Шарпланинец

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија со особена чест и задоволство да Ве поканува да учествувате на советувањето за Шарпланинец што ќе се одржи на ден 24 Февруари 2013 година во Хотел Монтана во Крушево со почеток во 11 часот. Котизацијата за учество на советувањето изнесува 700 денари. […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com