Галерија

Шоу на шампиони 2012

Шоу на шампиони 2012

   

повеќе...

24.02.2013

24.02.2013

На 24.02.2013 година во Крушево во хотелот Монтана, а во организација на Кинолошки Сојуз на Република Македонија, се одржа СОВЕТУВАЊЕ ЗА ШАРПЛАНИНЕЦОТ. На овој стручен собир беа присутни над 60 учесници-познавачи и љубители на оваа наша раса на кучиња од сите краеви на Македонија. Советувањето го отвори […]

повеќе...

Охрид 30.08.2012

Охрид 30.08.2012
повеќе...

Охрид 27.08.2012

Охрид 27.08.2012
повеќе...

Црна Гора 29.08.2012

Црна Гора 29.08.2012
повеќе...

Молдавија 28.08.2012

Молдавија 28.08.2012
повеќе...

Грузија 29.08.2012

Грузија 29.08.2012
повеќе...

Азербеџан 31.08.2012

Азербеџан 31.08.2012
повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com