Archive for јануари 2014

Ревијална изложба за сите раси на кучиња и Специјализирана изложба за расата Бернардинец

Ревијална изложба за сите раси на кучиња и Специјализирана изложба за расата Бернардинец
повеќе...

Дополнување и комплетирање на потврда за парење

Дополнување и комплетирање на потврда за парење   Ве известуваме дека во документацијата за изработка на родовници -          потврдите за парење мора да бидат дополнети со контакт телефон или и-меил адреса на сопствениците на мажјакот и женката -          на потврдата за парење своерачно да бидат потпишани сопственикот […]

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com