Актуелно

WINTER DOG SHOW – FORZA 2017

WINTER DOG SHOW – FORZA 2017
повеќе...

CACIB Mavrovo 08 – 09.09.2017

CACIB Mavrovo 08 – 09.09.2017
повеќе...

2xCACIB Spring shows in Skopje

2xCACIB Spring shows in Skopje

 

повеќе...

(Macedonian) Советување за расата Шарпланинец

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Испит за кинолошки судии

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Traditional autumn cynological weekend – 2xCACIB & Specialty for A.S.T.

Traditional autumn cynological weekend – 2xCACIB & Specialty for A.S.T.

Online entry application

повеќе...

Rottweiller club invites you to: VI-th Macedonian Klub SIeger and I-st Royal Sieger

Rottweiller club invites you to: VI-th Macedonian Klub SIeger and I-st Royal Sieger

ONLINE ENTRY FORM

повеќе...

Cynological weekend – Ohrid Lake

Cynological weekend – Ohrid Lake

  Application for booking 2016 Online entry form Attachments Application for booking 2016 (32 kB)

повеќе...

EASTER CACIB Show – 30.04.2016 – Skopje

EASTER CACIB Show – 30.04.2016 – Skopje
повеќе...

In memoriam – Vladimir Krstevski

In memoriam – Vladimir Krstevski

На 29 Март 2016 година со голема жал се разделивме од нашиот истакнат и драг колега, кинолошкиот судија Владимир Крстевски, член на Стручен совет на Кинолошки сојуз на Република Македонија, човекот кој голем дел од својот живот го посвети за унапредување и развој на македонската кинологија, особено […]

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com