Актуелно

Зимски кинолошки викенд – Форца 2017

Почитувани ве покануваме на последниот кинолошки хепенинг за оваа календарска година.Изложбата ќе се одржи во просториите на спортско рекреативниот центар Forza.

INDOOR WINTER DOG SHOWS 9th & 10th DECEMBER!

INDOOR WINTER DOG SHOWS 9th & 10th DECEMBER!

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com